Asiakaspalvelu: [email protected]

Ontic Minerals mineraalimeikit koostuvat luonnossa esiintyvistä mineraaleista, jotka puhdistetaan huolellisesti ja jauhetaan hienoksi jauheeksi. Mineraalit myös hoitavat ihoasi tehokkaasti. Ne ovat puhtaita, luonnonmukaisia ja ihoasi hoitavia.

Ontic Minerals mineraalimeikeissä on ihanteellinen yhdistelmä luonnollisia raaka-aineita, jotka antaa ihollesi luonnollista hohtoa ja suojaavat ihoasi ulkoisilta tekijöiltä. Ontic Mineralsin mineraalimeikit jättävät ihosi sileäksi, samettisen pehmeäksi ja saavat aikaan kauniin, nuorekkaan hehkun.

Ontic Minerals mineraalimeikkien tärkeimmät edut: _dsc1217-2

  • Kevyen tuntuinen iholla, meikitön tunne
  • Luonnolliset sävyt
  • Ei tuki ihoasi
  • Tulehduksia estävä koostumus
  • Pigmenttirikas koostumus peittää ihon pienet virheet
  • Siloittaa ihoa, peittää hienoja juonteita
  • Luonnollinen aurinkosuoja SPF15

 

Ontic Minerals mineraalimeikkien ainesosat:

Mica  – Tärkein ainesosa mineraalimeikkipohjassa. Antaa maksimaalisen pysyvyyden luoden vedenkestävän pohjan. Häivyttää juonteita ja huokosia.

Orgaaninen Sheavoi, Titaanidioksidi, Magnesium

Sinkkioksidi  – Antibakteerinen ainesosa. Luonnollinen UVA ja UVB-suoja.

Rice Powder  –  Erittäin tehokkaasti talin muodostumista ja liiallista kiiltelyä estävä ainesosa. Sopii erityisesti rasvaiselle iholle ja ongelmaiholle, Antaa kasvoille luonnollisen mattaisen värin, tasoittaa ihon sävyä ja kirkastaa ihoa. Ei kuivata ihoa, usein suositellaan kuivalle ikääntyneelle iholle. Ihanteellinen kaikille ihotyypeille. Se on myös antibakteerinen ja sillä on antioksidanttisia vaikutuksia, mikä tekee siitä erittäin hyödyllisen tehotuotteen ikääntymiseen liittyviä ongelmia hoitamaan.

Kaoliinisavi  – Tasapainottaa ihon talintuotantoa, imee talia ihosta kuivattamatta ihoa.

Orgaaninen Jojobaöljy  –  Jojobaöljy lievittää ihon ärsytystä ja kuivumista. Erittäin tehokas ikääntyvälle iholle, akneiholle ja ongelmaiholle. Sisältää E-vitamiinia joka on luonnollinen antioksidantti, jolla on tulehdusta estävä  ja ihoa uudistava vaikutus. Hillitsee ihon talintuotantoa.

Kasviperäinen E-vitamiini  – voimakas antioksidantti, joka auttaa taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan ja suojaa ihoasi.

Rautaoksidit  – luonnolliset mineraalipigmentit

Näytetään 1–24 / 62 tuloksesta

BACK