fbpx
Asiakaspalvelu: [email protected]

Ekopharma Mustikka Yrttietikkahuuhde 250ml (Hajusteeton)

18,90 

Hajusteeton Yrttietikkahuuhde kasvivärin ylläpitämiseen sekä hiusten hoitamiseen.

Tuo hoitavuutta hiukseen sekä tasapainottaa hiuspohjaa.

Kuvaus

Ekopharma Mustikka Yrttietikkahuuhde selvittää, silottaa ja hoitaa hiuksia. Omenaviinietikka auttaa värin ylläpidossa sekä tasapainottaa pH:ta rauhoittaen hilseilevää ja kutisevaa hiuspohjaa.

  • Mustikkauute tuo kosteutta, koivunmahla ja nokkonen vahvistavat hiuksia
  • Hiuksista saavat suojaa ja tuntuvat pehmeiltä ja kiiltäviltä
  • Sopii kaikille hiuslaaduille

Muistathan, että Yrttietikkahuuhdetta suositellaan käytettäväksi Ekopharma Kasvivärin jälkeen. Tämä edesauttaa kasvivärin kiinnittymiseen ja syventämiseen. Yrttietikkahuuhdetta käytetään shampoopesun jälkeen pyyhekuivattuun hiukseen ennen hoitoainetta tai hoitoaineen yhteydessä. Yrttietikkahuuhde ei riitä huokoisessa tai käsitellyssä hiuksessa yksinään hoitamaan hiusta vaan käytetään yhdessä Ekopharma-hoitoaineen kanssa maksimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Käyttö: Levitä 3-6 painallusta pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele. Hiuksiin jätettävänä hoitoaineena levitä 1-3 painallusta. Voidaan käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin.

Ainesosat: Aqua, Vinegar, Betula Pendula Sap (Koivu/Birch), Vaccinium Myrtillus Fruit Extract (Mustikka/Bilberry), Urtica Dioica Leaf Extract (Nokkonen/Nettle), Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

BACK