Asiakaspalvelu: [email protected]

Pure Beauty Argan Oil 100ml

25,90 

Pure=Beauty Arganöljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon. Öljyä voi käyttää kasvoille, vartalolle ja hiuslatvoille.

Jaa tämä kavereillesi

Kuvaus

Pure Beauty Argan Oil

Yksi maailman arvokkaimmista ja ravitsevimmista öljyistä saadaan elämän puuksikin kutsutun Arganpuun pähkinöistä. Arganöljy sisältää huikean määrän E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka uudistavat ja korjaavat ihoa sekä hidastavat ihon vanhenemista. Arganöljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon. Korjaavan vaikutuksensa ansiosta öljyllä voi haalentaa ja ennaltaehkäistä myös esimerkiksi raskausarpien syntyä. Öljyä voi käyttää kasvoille, vartalolle ja hiuslatvoille.

Pure=Beauty Premium arganöljy on 1-laatuluokan triple extra virgin öljyä. Öljyn tuoksu on hennon pähkinäinen ja haihtuu iholta nopeasti. Parhaan laatutason ja tästä johtuvien alhaisen peroksidipitoisuuden ja hapokkuuden ansiosta Premium Arganöljyn tuoksu on kevyempi kuin monilla kilpailevilla tuotteilla eikä sille ole tarvinnut tehdä lainkaan hajunpoistoa, mikä on yleistä arganöljyjen tuotannossa. Öljy tulee suoraan tuottajaltamme Marokosta ja se pullotetaan Suomessa.

Käyttö: Kasvoille, vartalolle ja hiuslatvoille.

Vinkki: Hiustenlatvoihin riittää hyvin pieni määrä tuotetta. Jos haluat hiuksillesi tehohoidon, laita öljyä runsaammin, sido pitkät hiukset löysälle letille ja anna vaikuttaa yön yli. Aamulla pese hiukset normaalisti

INCI: ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, TOCOPHEROL

*Luomuviljelty

Saatat myös pitää...

  • Pure Beauty Monoi Dry Oil With Argan 100ml

    25,90  Lisää ostoskoriin
BACK