fbpx
Asiakaspalvelu: [email protected]

BTB13 Hair Growth Vitamin Shampoo 250ml

24,90 

Hiusten kasvua aktivoiva, kosteuttava hoitoshampoo elvyttää hiuspohjaa ja ehkäisee hiustenlähtöä, ylläpitää hiusten kasvua ja vahvistaa hiuksen rakennetta.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

BTB13 Hair Growth Vitamin Shampoo on hiusten kasvua aktivoiva, hellävarainen, kosteuttava hoitoshampoo, mikä elvyttää hiuspohjaa ja ehkäisee hiustenlähtöä, ylläpitää hiusten kasvua ja vahvistaa hiuksen rakennetta.

BTB13 Hair Growth Vitamin Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja ravitsee hiuksia tehokkaasti. BTB13™ -yhdiste aktivoi myös hiuspohjaa ja tehostaa siten hiusten kasvua. Hiuspohjaa aktivoiva kofeiini sekä B-, C- ja E-vitamiinit ylläpitävät tehokkaasti hiuspohjan tasapainoa, vahvistavat sitä sekä edistävät hiusten kimmoisaa rakennetta. Luonnolliset kasviuutteet tukevat hiusten hyvinvointia. Shampoo vahvistaa myös voimakkaista käsittelyistä vaurioituneita hiuksia. Miedot, kasvipohjaiset pesevät aineet ovat hellävaraisia hiuspohjalle sekä hiuksille ja ylläpitävät hiuksen elinvoimaista väriä ja kiiltoa.

Shampoo ei sisällä voimakkaasti vaahtoavia sulfiittipohjaisia kemiallisia aineita. Soveltuu hyvin myös kuivalle päänahalle.

Käyttöohje:

  • Kostuta hiukset, levitä shampoo hiuspohjaan ja vaahdota hieroen 2-3 min. ajan hiuspohjaa
  • Lisää shampoota myös hiuksiin ja pese myös hiukset. Huuhtele huolellisesti
  • Hieronta aktivoi hiuspohjan verenkiertoa, mikä edistää aineenvaihduntaa ja vaikuttavien aineiden imeytymistä
  • Huolellinen, hierova hiuspohjan shampoopesu edesauttaa aineenvaihduntaa ja päänahan ihosolujen puhdistumista, uusiutumista ja ravinnon saantia. Toista käsittely tarvittaessa
  • Pesun jälkeen on hyvä käyttää BTB13 Hair Growth Conditioner – Hoitoainetta

Kotimaista, vegaanista, puhdasta kosmetiikkaa jossa on Oulun yliopiston patentoiman yhdisteen (l-karnitiini ja oroottihappo) lisäksi luonnonkosmetiikan raaka-aineita.

Ainesosat: Aqua, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Orotic Acid, Carnitine, Sodium Hyaluronate, Caffeine, Ascorbic Acid, Calcium Pantothenate, Pyridoxine HCl, Niacinamide, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Decyl Cocoate, Silica, Acacia Senegal Gum, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Phenethyl Alcohol, Sodium Chloride, Maltodextrin, Parfum (Natural), Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene, Citronellol, Linalool, Lactic Acid

BACK