Asiakaspalvelu: [email protected]

BTB13 Hair Growth Seerumi 100 ml

49,90 

BTB13 Hair Growth Seerumi aktivoi hiusten kasvua patentoidulla BTB13™ seerumilla.

Kuvaus

BTB13 Hair Growth Seerumi aktivoi hiusten kasvua patentoidulla BTB13™ seerumilla. 100ml.

Hiuspohjaa ja hiusten kasvua aktivoiva hoitoseerumi sisältää runsaasti patentoitua BTB13-yhdistettä, joka vilkastuttaa hiuspohjan ja hiusten solu-uusiutumista sekä tasapainottaa ja vahvistaa hiuspohjaa. Lisäksi seerumi sisältää aktiivista kasviyhdistettä ja kofeiinia, jotka edistävät hiuspohjan aktiivisuutta ja hiusten kasvua. B5-, B3-, B6- sekä C- ja E-vitamiinit tukevat hiuspohjan hyvinvointia ja hiusten kimmoisaa rakennetta. Prebiootit edistävät ihon mikrobiomin hyvinvointia ja hiuspohjan luonnollista vastustuskykyä.

Kotimaista, vegaanista, puhdasta kosmetiikkaa jossa on Oulun yliopiston patentoiman yhdisteen (l-karnitiini ja oroottihappo) lisäksi luonnonkosmetiikan raaka-aineita.

Käyttö: 

  • Levitä seerumia paikallisesti hiuspohjan ongelmakohtiin aamuin illoin
  • Jätetään, ei pestä pois

Hiuspohjan elinvoiman palauttamiseksi kannattaa käyttää myös lisäksi BTB13 Hair Growth Shampoota ja Hoitoainetta.

Ainesosat: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, BTB13™ (Orotic Acid, L-Carnitine), Hyaluronic Acid, Caffeine, Thymus Vulgaris Extract, Triticum Vulgare Gluten, Calcium Pantothenate, Pyridoxine HCl, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Niacinamide, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pantothenic Acid, Silica, Maltodextrin, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Sodium Bicarbonate, Potassium Sorbate, Citric Acid

BACK