Asiakaspalvelu: [email protected]

BTB13 Scalp Relief Rauhoittava Seerumi 100ml

39,90 

Seerumi auttaa rauhoittamaan, kosteuttamaan ja tasapainottamaan rasittunutta hiuspohjaa ja edistää sen tervettä toimintaa.

Kuvaus

BTB13 Scalp Relief Rauhoittava Seerumi auttaa rauhoittamaan, kosteuttamaan ja tasapainottamaan rasittunutta hiuspohjaa ja edistää sen tervettä toimintaa.

Hiuspohjaa rauhoittava ja vahvistava hoitoseerumi sisältää antioksidanttista BTB13-yhdistettä, joka vahvistaa ja normalisoi hiuspohjaa ja sen toimintaa sekä lievittää tehokkaasti kutinaa, hilseilyä ja ärsytysreaktioita. Luonnolliset kosteustekijät yhdessä B5-vitamiinin sekä lakritsihapon suolan (DPG) kanssa kosteuttavat, rauhoittavat ja vähentävät tehokkaasti ihon punoitusta. Sinkki rauhoittaa ja lievittää tulehdusta. Prebiootit edistävät ihon mikrobiomin hyvinvointia ja hiuspohjan luonnollista vastustuskykyä. Hiusten voimakkaat kemialliset käsittelyt ja runsas muotoilutuotteiden käyttö kuormittavat hiuspohjaa ja häiritsevät sen luonnollista tasapainoa.

Kotimaista, vegaanista, puhdasta kosmetiikkaa jossa on Oulun yliopiston patentoiman yhdisteen (l-karnitiini ja oroottihappo) lisäksi luonnonkosmetiikan raaka-aineita.

Käyttö:

  • Levitä seerumia levitysnokalla jakauksittain puhtaaseen, pyyhekuivattuun hiuspohjaan ja hiero huolellisesti kauttaaltaan, kunnes seerumi on imeytynyt
  • Käytä kerran päivässä tai aina hiusten pesun yhteydessä. Jatkuvaan käyttöön tai kuuriluontoisesti
  • Ei tahmaa hiuksia tai tee rasvaisen tuntuiseksi. Hiukset voidaan kuivata ja muotoilla normaalisti
  • Seerumia voidaan käyttää myös kuivaan hiuspohjaan tarvittaessa lievittämään kutinaa ja kirvelyä
  • Ravista pullo ennen käyttöä

Ainesosat: Aqua, Panthenol, Glycerin, Capryloyl Glycine, Zinc Gluconate, BTB13TM (Orotic Acid, Carnitine), Dipotassium Glycyrrhizate, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Allantoin, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide

BACK