Asiakaspalvelu: [email protected]

BTB13 Kesäpussukka 2019

59,00 

Nyt edullisesti 59€. (Pussukan arvo 82,50€)

Jaa tämä kavereillesi

Kuvaus

BTB13-kesäpussukka täyttää kesäihon tärkeimmät tarpeet aurinkosuojauksesta puhtauteen ja kosteuteen.

Kesäpussukka sisältää:

BTB13 Medical Puhdistusgeeli on raikas kesäputsari, jonka pieni matkakoko kulkee kätevästi kesämenossa mukana. Piristävää piparminttuöljyä sisältävä geelikoostumus puhdistaa niin meikit kuin aurinkovoiteiden jäänteet ihoa lainkaan kuivattamatta tai rasittamatta. 75 ml pullo.

BTB13 Multikosteuttajan ohuesti laskeutuva kosteushuntu sopii auringon kuivattaman ihon hellimiseen ja virkistämiseen useita kertoja päivässä. Hoitosuihkeen hyaluronihappo, glyseriini, pantenoli ja Sodium PCA kohottavat ihon kosteuspitoisuutta ja antavat sille pitkään kestävän joustavuuden tunteen. 100 ml suihke.

BTB13 Suojaavaa Päivävoidetta SPF15 käytetään kaikkina kesäpäivänä säästä riippumatta. Voiteen suojatehon muodostavat titaanidioksidi ja sinkkioksidi, jotka heijastavat pois 93 prosenttia auringon UVB-säteistä ja antavat suojaa myös vanhettavia UVA-säteitä vastaan. Suojaava Päivävoide sisältää patentoitua BTB13™-yhdistettä, jonka oroottihappo yhdessä mustaherukanlehtiuutteen ja ruusunmarjauutteen sekä mustaherukansiemenöljyn kanssa ehkäisevät vapaiden radikaalien ihoa ennenaikaisesti vanhettavaa vaikutusta. 50 ml pumppupullo.

BACK