fbpx
Asiakaspalvelu: [email protected]

BTB13 Medical Rosacea + Acne Treatment Hoitogeeli 15ml

28,00 

Medical Rosacea+Acne hoitogeeli on kehitetty ruusufinnin ja aknen paikallishoitoon. Geeli sisältää tulehdusta vähentävää atselaiinihappoa, ihoa korjaavaa ja rauhoittavaa BTB13 -yhdistettä sekä niasiinia (B3-vitamiini) ja B5-vitamiinia. Hajusteeton.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

BTB13 Medical Rosacea + Acne Treatment Gel Hoitogeeli on paikallisesti käytettävä tehotuote akne- ja ruusufinnialueille.

Hajustamaton geeli rauhoittaa ärtyneitä ihoalueita, tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää punoitusta. Monipuolisesti hoitavalla geelillä on myös antimikrobisia ja keratolyyttisiä ominaisuuksia. Täsmätuote ihon papuloille ja pustuloille (näppylöille), hoitaa tehokkaasti sekä aknen oireita että ruusufinniä. Vaikka ruusufinninäpyt eivät sisälläkään talia, ovat nekin tulehtuneita ja punakoita. Paikallishoitoaine pienille ihotulehduksille tasapainottaa ihoa ja huomioi sen
kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ihon pintaa kuivattamatta.

Käyttö: Levitä BTB13 Medical Rosacea + Acne Treatment Gel -hoitogeeli paikallisesti akne- ja ruusufinnialueille aina tarvittaessa. Tuote sopii niin naisille kuin miehille ja sitä voi käyttää myös meikin alla.

Ainesosat: Aqua, Squalane, Alcohol Denat., Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Azelaic Acid, Panthenol, Cetearyl Glucoside, Zinc Oxide, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, BTB13™ (Orotic Acid, L-Carnitine), Hyaluronic Acid, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Glycerin, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Allantoin, Tocopherol, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyhydroxystearic Acid, Decyl Cocoate, Pullulan, Lecithin, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin

 

BACK