fbpx
Asiakaspalvelu: [email protected]

BTB13 Medical Triple Active – C-Vitamiinivoide 30ml

42,00 

Voide kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vähentää väsymyksen merkkejä.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

BTB13 Medical Triple Active – C-Vitamiinivoide kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vähentää väsymyksen merkkejä. Kolmen aktiivisen C-vitamiinijohdannaisen yhdistelmä tukee ihon kollageenin muodostumista ja tekee ihosta nuorekkaamman näköisen. C-vitamiini on voimakas antioksidantti, jota tarvitsemme ihon kollageenisynteesiin. Se on vesiliukoinen vitamiini, jota valmistetaan bioteknologisesti sokereista. C-vitamiinilla on ihoa kirkastava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus. Sillä hoidetaan myös tuloksellisesti ihon ikämuutoksia ja valovanhenemista, sillä se tasoittaa ihon väriä ja vahvistaa ihoa.

Käyttöohjeet: Levitä pieni määrä voidetta kasvoveden ja seerumin jälkeen aamuin ja/tai illoin. Voide on koostumukseltaan kevyt, joten valitse muut tuotteet ihotyypin mukaisesti, jotta iho saa tarpeeksi kosteutta & öljyjä.

Ainesosat: Aqua, Squalane, Ascorbyl Glucoside, Rosa Canina Fruit Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Rosa Rubiginosa Fruit Extract, Ascorbic Acid, Ribes Nigrum Fruit Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Decyl Cocoate, Tocopherol, Xanthan Gum, Lecithin, Sclerotium Gum, Pullulan, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Potassium Hydroxide, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene

BACK