fbpx
Asiakaspalvelu: [email protected]
20 %

Dermapen Dermaceuticals Microderm Exfoliant Kuorinta 60ml

Alkuperäinen hinta oli: 59,00 €.Nykyinen hinta on: 47,20 €.

MICRO DERM EXFOLIANT™ sisältää runsaasti piidioksidia sisältävää bambuuutetta, joka puhdistaa, kirkastaa ja puhdistaa ihon nopeasti paljastaen uudistuneen ja terveemmän näköisen ihon. Ainutlaatuinen kasvojen kuorintavoide poistaa tummuvat läiskät ja kuolleet ihosolut kirkkaamman ihon saamiseksi. Jättää kaikille ihotyypeille puhdistetun ja samettisen sileän tunteen.

Kuvaus

Dermapen Dermaceuticals Microderm Exfoliant Kuorinta sisältää runsaasti piidioksidia sisältävää bambuuutetta, joka puhdistaa, kirkastaa ja puhdistaa ihon nopeasti paljastaen uudistuneen ja terveemmän näköisen ihon. Ainutlaatuinen kasvojen kuorintavoide poistaa tummuvat läiskät ja kuolleet ihosolut kirkkaamman ihon saamiseksi. Jättää kaikille ihotyypeille puhdistetun ja samettisen sileän tunteen.

Tuotetiedot:

Bambuuuteen teholla, joka tukee kollageenin tuotantoa samalla, kun kuorii ihoasi, ainutlaatuinen kuorintavoide vähentää hienoja juonteita, ryppyjä , huokosia , ikääntymispisteitä, epätasaista sävyä ja aknearpia . Bambuuute sisältää runsaasti piidioksidia, luonnollista parantajaa, joka on hellävarainen ja rauhoittava herkälle iholle. Se on myös voimakas antioksidantti, joka taistelee vapaiden radikaalien hyökkäyksiä vastaan. Toinen tärkeä ainesosa on maitohappo, hellävarainen kuorinta, joka stimuloi solujen uusiutumista ja tekee ihosta kirkkaamman, sileämmän ja pehmeämmän.

MICRO DERM EXFOLIANTia tulee käyttää päivittäin ja ennen mikroneulausta kliinisessä tai kotioloissa hilseilevän jäännöksen ja kuolleiden ihosolujen poistamiseksi, mikä mahdollistaa tehokkaamman Meso-Glide™-seerumien infuusion .

Avainedut

  • Kasvojen kuorinta, joka viimeistelee ja pehmentää ihoa
  • Kirkastaa ihoa poistamalla tummuvia läiskiä ja kuolleita ihosoluja
  • Jättää ihon puhtaaksi ja sileäksi
  • Vähentää hienojen juonteiden, ryppyjen, huokosten, ikääntymispisteiden, epätasaisen sävyn ja aknen arpia

Ainesosat: Vesi (Aqua), Bambusa Arundinacea -varsiuute, emulgoiva vaha NF, glyseriini, maitohappo, steariinihappo, aloe barbadensis -lehtien mehu, Simmondsia Chinensis (jojoba) -siemenöljy, butyrospermum Parkii (shea) voi, indicavoi (mangifera) seed Vitis Vinifera (rypäleen) siemenöljy, natriumhyaluronaatti, Cucumis Sativus (kurkku) -hedelmäuute, tokoferoli, dinatrium-EDTA, tuoksu, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini, kaprylyyliglykoli, heksyleeniglykoli, ksantaanikaraani, sodium betetaanihydrootti 

 

BACK