fbpx
Asiakaspalvelu: [email protected]

Dermapen Dermaceuticals Vitamin Rich Repair Voide 30ml

118,00 

Korjaa ja vahvistaa herkkää ihoasi tällä korjaavalla voiteella, joka sisältää A-vitamiinijohdannaisia: retinyylipalmitaattia ja retinyyliasetaattia. Tärkeillä päivittäisillä vitamiineilla (A, B, C, E), peptideillä ja antioksidanteilla rikastettu Vitamin Rich repair auttaa estämään vapaiden radikaalien vaikutuksia.

Kuvaus

Dermapen Dermaceuticals Vitamin Rich Repair korjaa ja vahvista herkkää ihoasi. Sisältää A-vitamiinijohdannaisia: retinyylipalmitaattia ja retinyyliasetaattia. Tärkeillä päivittäisillä vitamiineilla (A, B, C, E), peptideillä ja antioksidanteilla rikastettu Vitamin Rich repair auttaa estämään vapaiden radikaalien vaikutuksia.


Merkittävimmät hyödyt:

  • Vahvistaa herkkää ihoa
  • Ravitsee ja lisää ihon joustavuutta
  • Pehmentää juonteiden ulkonäköä
  • Auttaa ihon palautumisessa

Käyttö:

Päivittäinen ihonhoitorutiini

  • Käytä kerran päivässä 5-10 päivän ajan ennen mikroneulausta parantaaksesi ihon laatua.
  • Käytä kahdesti päivässä korjaavana seerumina 5 päivän ajan edistämään paranemista toimenpiteen jälkeen.

Vaikuttavat aineet:

A-vitamiinin esterit

Ihon kanssa yhteensopivat, aktiiviset A-vitamiinin johdannaiset. Solujen toiminta säännellään kollageenin ja elastiinin tuotannon stimuloituessa. Iho toimii tehokkaammin kirkkaamman ihon saamiseksi.E-vitamiini

Tehokas antioksidantti, joka vahvistaa ja suojaa. Iho on suojattu ympäristön aggressiota vastaan, mikä tekee siitä näkyvästi vahvemman ja kimmoisamman.

Neodermyl

Patentoitu, tehokas kuparipeptidi, jonka on kliinisesti todistettu elvyttävän ikääntyneitä soluja ja stimuloivan virkistynyttä ja uudistunutta kollageenin tuotantoa. Iho on näkyvästi täyteläinen, ja se lisää volyymia ja kiinteyttä

Resveratroli

Tehokas anti-inflammatorinen antioksidantti, joka on peräisin punaisten viinirypäleiden kuoresta. Resveratrolilla on antibioottisia ominaisuuksia ja vapaita radikaaleja vastaan ​​tehokkaampia kykyjä kuin C-vitamiini tai idebenoni.

HylaFuse Complex

Kolminkertainen painotettu hyaluronihappokompleksi, joka imeytyy vaivattomasti ihoon ja edistää kosteutta ja pitkäkestoista mukavuutta.

Ainesosat: Vesi (Aqua), Aloe Barbadensis -lehtimehu, Vitis Vinifera (rypäleen) siemenöljy, skvalaani, asetamidi-MEA, glyseriini, setearyyliolivaatti, sorbitaaniolivaatti, propyleeniglykoli, setearyylialkoholi, hydrolysoidut jojobaesterit, manteferaanipalmgitaatti, sorbitiipalmaatti, Indica (mango) siemenvoi, tokoferyyliasetaatti, pantenoli, pichia/resveratrolifermenttiuute, trietanoliamiini, dekyyliglukosidi, polyakryyliamidi, akrylaatit/C10-30-alkyyliakrylaattiristipolymeeri, tokoferoli, kaprylyyliglykoli, fluori-, fluori-, C1-3-, silibyyli-, C13-,- Uute, Alchemilla Vulgaris -uute, Equisetum Arvense -uute, Glycine Soja (soijapapu) siemenuute, Triticum Vulgare (vehnä/speltti) siemenuute, Medicago Sativa (Alfalfa) -uute, Raphanus Sativus (retiisi) siemenuute, retinyylipalmaatti, retinyylipalmaatti Asetaatti,Melia Azadirachta -kukka (neem) -uute, aminoesterit-1, Coccinia Indica -hedelmäuute, metyyliglukosidifosfaatti, kuparilysinaatti/prolinaatti, Melia Azadirachta -lehtiuute, Solanum Melongena (munakoiso) -hedelmäuute, aloe Flower Sanbadensis, Lecía Barbadensis Longa (kurkuma) juuriuute, Corallina Officinalis -uute, Glycyrrhiza Glabra (lakritsijuuri) -uute, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini, heksyleeniglykoli, laureth-7, dinatrium-EDTAEtyyliheksyyliglyseriini, heksyleeniglykoli, Laureth-7, dinatrium-EDTAEtyyliheksyyliglyseriini, heksyleeniglykoli, Laureth-7, dinatrium-EDTA 
BACK