Asiakaspalvelu: [email protected]
20 %

Ekopharma Herukka Siemenöljy 30ml

23,92 

Loistava tehoöljy herkän, kuivan ja atooppisen ihon hoitoon.

Mustaherukan siemenöljy rauhoittaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Se on erityisen hyvä herkälle, kuivalle tai pintakuivalle iholle.

Varastossa

Jaa tämä kavereillesi

Kuvaus

Ekopharma Herukka Siemenöljy

Mustaherukan siemenöljy joka rauhoittaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Se on erityisen hyvä herkälle, kuivalle tai pintakuivalle iholle. Mustaherukan siemenöljyä on tutkittu paljon ja sen teho atooppisen ja herkän ihon hoidossa on osoitettu Turun yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa. Mustaherukan siemenöljyn teho perustuu sen erinomaiseen rasvahappotasapainoon. Mustaherukan siemenöljy sopii hyvin myös kasvojen hierontaan hoitojen yhteydessä joko sellaisenaan tai yhdistettynä naamioon ja/tai hoitovoiteeseen.

Käyttö: Levitä muutama tippa öljyä kasvoille, kaulalle ja decolteelle päivä- ja yövoiteen tapaan. Voidaan myös sekoittaa kämmenellä kasvovoiteeseen hoitotehon lisäämiseksi.

INCI: Ribes Nigrum Seed Oil (Mustaherukka/Blackcurrant), Decyl Cocoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Heptyl Undecylenate, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed (Appelsiini/Sweet Orange), Limonene, Tocopherol (Vitamin E), Phenethyl Alcohol, Linalool, Citral

Tuotteen vaikuttavat aineet

  • Ribes Nigrum Seed Oil: mustaherukan siemenöljy, ihoa hoitava ja pehmentävä
  • Decyl Cocoate: ihoa pehmentävä ja hoitava aine
  • Caprylic/Capric Triglyceride: ihoa hoitava ja pehmentävä aine
  • Heptyl Undecylenate: ihoa pehmentävä aine
  • Tocopherol: luonnollinen E-vitamiini, antioksidantti

Saatavana myös hajusteettomana, mikä sopii myös hajusteallergikoille.

BACK