Asiakaspalvelu: [email protected]

Ekopharma Karpalo Kasvonaamio 50ml

24,50 

Puhdistaa, kirkastaa ja rauhoittaa ihoa sekä tasapainottaa talintuotantoa.

Varastossa

Jaa tämä kavereillesi

Kuvaus

Tasapainottaa ihon toimintoja ja syväpuhdistaa, kirkastaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Naamio myös estää mikrobien kasvua iholla  sekä rauhoittaa tulehtunutta ja ärtynyttä ihoa.

Kaoliini imee iholta ylimääräistä rasvaa ja hillitsee talineritystä. Antimikrobisina ainesosina karpalon marjauutetta  ja piparminttuöljyä. Allantoiini rauhoittaa ja parantaa tulehtunutta ihoa ja vitamiinit ravitsevat sitä.

Sopii erityisen hyvin iholle jossa esiintyy rasvaisuutta, epäpuhtauksia ja tukkeumia. Voit käyttää naamiota joko koko kasvoille tai vain epäpuhtaille alueille.

Käyttö: Levitä naamio puhtaalle ja kuivalle iholle, vältä silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Huuhtele hyvin lämpimällä vedellä. Käytä 1-3 kertaa viikossa ihon tarpeen mukaisesti. Vinkki! Saat tehostettua naamion vaikutusta tekemällä sen heti kuorinnan jälkeen.

INCI: Aqua, Vaccinum Oxycoccos Fruit Extract (Karpalo/Cranberry), Kaolin, Propanediol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyseride, Vitis Vinifera Seed Oil (Viinirypäle/Grape), Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Glucoside, Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Inulin (Prebiotic), Tocopherol (Vitamin B), Olus Oil, Xanthan Gum, Phenetyl Alcohol, Sodium Levulinate, Sodium Anistate, Mentha Piperita Oil

BACK