Asiakaspalvelu: [email protected]
15 %

Ripsienpidennysten Hoitopaketti

33,91 

Must have-tuotteet ripsienpidennysten ja silmänympärysihon hoitoon kätevässä pakkauksessa.

Jaa tämä kavereillesi

Kuvaus

Kätevä hoitopaketti, jonka sisältämien tuotteiden avulla nautit ripsienpidennyksistäsi pidempään. Lashlovers Beauty Wash on kehitetty erityisesti ripsienpidennysten puhdistukseen ja se poistaa tehokkaasti kaiken lian silmänympärysiholta. Ripsienpidennysten päivittäinen puhdistaminen aamuin illoin auttaa ripsienpidennyksiäsi pysymään pidempään kauniina ja parantaa niiden pysyvyyttä.

Ekopharma Vadelma Silmänympärysgeeli on kevyt silmänympärysgeeli, joka imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmeaksi. Luonnonkosmetiikkaa joka sopii myös herkälle iholle.

Valmistettu Suomessa.

Ripsienpidennysten Hoitopaketti sisältää:

  • Lashlovers Beauty Wash Puhdistusgeeli – Todellinen must have-tuote ripsienpidennyksille!
  • Ekopharma Vadelma Silmänympärysgeeli – Nopeasti imeytyvä tehokosteuttaja 

Käyttöohje aamuin illoin: Ota pieni määrä Beauty Wash puhdistusgeeliä ja vaahdota runsaan veden kanssa. Puhdista ripsienpidennykset ja silmänympärysiho muodostuneella vaahdolla ja huuhtele huolellisesti. Puhdista tarvittaessa samalla kasvojen iho tai käytä toista puhdistustuotetta kasvojen ihon puhdistukseen. Levitä pieni määrä Ekopharma Vadelma Silmänympärysgeeliä silmänympärysiholle.

Huom! Älä käytä geeliä sellaisenaan ihon tai ripsienpidennysten puhdistamiseen, vaan vaahdota se aina veden kanssa. Puhdistusgeeli on tiivistemuodossa ja erittäin pieni määrä tuotetta riittää. Pelkän geelin käyttäminen sellaisenaan tai liian vähäisen veden kera voi kuivattaa ihoa. Vaahdota puhdistusgeeli siis aina runsaan veden kanssa ja nauti ihanista ripsienpidennyksistäsi pidempään.

BACK