Asiakaspalvelu: [email protected]
20 %

Ekopharma Vadelma Siemenöljy 30ml

23,92 

Nopeasti imeytyvä tehohoitava öljyseos, joka sopii erityisen hyvin pintakuivalle iholle. Kosteuttaa, heleyttää ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Tuloksena hyvinvoiva, pehmeä ja kuulas iho.

Varasto loppu

Jaa tämä kavereillesi

Kuvaus

Monikäyttöinen kevyt ja nopeasti imeytyvä öljy, joka on tarkoitettu erityisesti kuivalle- ja pintakuivalle sekä normaalille iholle tuomaan lisäkosteutusta.

Vadelma siemenöljy saa ihon tuntumaan ihanan pehmeältä ja hoidetulta. Ravinnerikkaat öljyt kosteuttavat ja ravitsevat ihoa hyvillä rasvahapoilla ja vitamiineilla. Sisältää huikean määrän tehokkaita, ihoa suojaavia antioksidantteja. Vahvistaa solutoimintaa ja ylläpitää ihon nuorekkuutta. Vadelman ja viinirypäleen siemenöljyillä on myös tulehduksia lievittävä vaikutus.

Käyttöohje: Käytä sellaisenaan kosteuvoiteena tai lisää 2-4 tippaa kosteusvoiteesi joukkoon lisäämään hoitotehoa. Voit myös käyttää lisäkosteutuksena kosteusvoiteen päällä. Vältä pipetin osumista ihoon.

INCI: Rubus Idaeus Seed Oil (Vadelma/Raspberry), Vitis Vinifera Seed Oil (Viinirypäle/Grape), Heptyl Undecylenate, Caprylic/Capric Triglyceride, Olus Oil, Tocopherol (Vitamin E), Phenethyl Alcohol, Parfum (Natural)

Tuotteen vaikuttavat aineet
• Rubus Idaeus Seed Oil: vadelman siemenöljy, antioksidanttinen ja ihoa suojaava ja hoitava
• Vitis Vinifera Seed Oil, Olus Oil: viinirypäleen siemenöljy, voimakas antioksidantti
• Heptyl Undecylenate: ihoa pehmentävä aine
• Caprylic/Capric Triglyceride: ihoa hoitava ja pehmentävä aine

Tuoksu
• Parfum: luonnollinen ecocert-hyväksytty hajuste

BACK