Asiakaspalvelu: [email protected]

Ekopharma Normaalin ja Pintakuivan Ihon Kasvojenhoitopaketti

49,90 

Kätevä ihonhoitopakkaus normaalin ja pintakuivan ihon hoitoon. Helppo tapa tutustua tuotteisiin!

Jaa tämä kavereillesi

Kuvaus

Ekopharma Normaalin ja Pintakuivan Ihon Kasvojenhoitopaketti

Olemme keränneet sinulle kätevän kasvojenhoitopaketin, jonka avulla normaalin ja pintakuivan ihon hoito on helppoa. Ekopharma kasvojenhoitopaketti sisältää kaikki mitä ihosi tarvitsee voidakseen hyvin!

Paketista löydät matkakokoiset puhdistustuotteet, normaalikokoisen kosteusvoiteen ja näytekoot seerumista, kuorinnasta sekä naamiosta.

Ekopharma kasvojenhoitopaketin sisältö:

  • Vadelma Kasvovoide 24h 30ml
  • Vadelma Kasvovesi 75ml
  • Vadelma Puhdistusvaahto 60ml – Sopii myös silmämeikin poistoon ja ripsienpidennysten puhdistamiseen! 
  • Vadelma Hoitoseerumi 2ml
  • Vadelma Kasvokuorinta 5ml
  • Vadelma Kasvonaamio 5ml – Erinomainen yövoide!

Aamuisin: Puhdista ihosi huolellisesti Vadelma Puhdistusvaahdolla, huuhtele. Sulje silmät ja suihkuta Vadelma Kasvovesi ihollesi niin, että iho jää kasvovedestä hieman kosteaksi. Hiero kosteahkolle iholle (myös silmänympärykset) pieni määrä Vadelma Hoitoseerumia kunnes seerumi on imeytynyt. Viimeistele pienellä määrällä Vadelma Kasvovoidetta ja lisää tarvittaessa meikki.

Iltaisin: Puhdista ihosi huolellisesti Vadelma Puhdistusvaahdolla, huuhtele. Sulje silmät ja suihkuta Vadelma Kasvovesi ihollesi niin, että iho jää kasvovedestä hieman kosteaksi. Hiero kosteahkolle iholle (myös silmänympärykset) pieni määrä Vadelma Hoitoseerumia kunnes seerumi on imeytynyt. Viimeistele pienellä määrällä Vadelma Kasvovoidetta tai Vadelma Kasvonaamiolla.

Kerran viikossa tai tarvittaessa: Puhdista ihosi Vadelma Puhdistusvaahdolla. Hiero pieni määrä Vadelma kuorintavoidetta kostutetulle iholle ja pyörittele iholla pari minuuttia, huuhtele. Sulje silmät ja suihkuta Vadelma Kasvovesi ihollesi.  Hiero kosteahkolle iholle pieni määrä Vadelma Hoitoseerumia. Levitä ohut kerros Vadelma Kasvonaamiota ja jätä se iholle yövoiteeksi.

BACK