Asiakaspalvelu: [email protected]
20 %

Ekopharma Vadelma Kasvovesi Matkakoko 100ml

11,92 

  • Tehokosteuttava kasvovesi, joka sopii kaikille ihotyypeille
  • Viimeistelee puhdistuksen, kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa seerumia imeytymään ihoon
  • Suihkauta päivän mittaan meikin päälle tuomaan lisäkosteutusta ja virkistystä iholle
  • Matkakoko

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Jaa tämä kavereillesi

Kuvaus

Koivunmahlapohjainen kasvovesi kosteuttaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Vadelmavesi on täynnä ihoa heleyttäviä ja suojaavia antioksidantteja ja vitamiineja. Tupasvilla ja suomalainen koivusokeri sitovat ihoon runsaasti kosteutta. Virkistävä ja ihoa täyteläistävä kasvovesi sopii viimeistelemään ihonpuhdistuksen ja tuomaan lisää kosteutta ihoon. Sopii myös kosteussuihkeeksi meikin päälle päivän aikana.

  • Pullo valmistettu kierrätettävästä muovista
  • Matkakoko

Käyttö: Pyyhi kasvot, kaula ja dekoltee kasvoveteen kostutetuilla vanulapuilla alkupuhdistuksen jälkeen tai taputtele ihoon käsin tuomaan lisää kosteutta. Voit lisätä kasvovesikerroksia niin monta kuin iho tarvitsee. Ravistettava ennen käyttöä.

Ainesosat: Betula Pendula Sap (Koivu/Birch), Rubus Idaeus Fruit Water (Vadelma/Raspberry), Aqua, Glycerin, Propanediol, Xylitol, Rubus Idaeus Fruit Extract (Vadelma/Raspberry), Eriophorum Spissum Flower/Stem Extract (Tupasvilla/Cottongrass), Sodium PCA, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-4 Cocoate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-6 Ricinoleate, Phenethyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed (Appelsiini/Sweet Orange), Parfum (Natural), Benzyl Salicylate*, Limonene* *Natural component of essential oils

BACK