Asiakaspalvelu: [email protected]

Exuviance Performance Peel ammattitason kuorinta

105,00 

Tehokas kuorinta-aine kotikäyttöön. Uudistaa ihoa intensiivisesti ja parantaa ihon rakennetta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Varastossa

Kuvaus

Tehokas kuorinta-aine kotikäyttöön. Erikoistuote, joka täydentää päivittäistä ihonhoitorutiinia. Kuorinta uudistaa ihoa intensiivisesti ja paranta ihonrakennetta. Yhdistelmä glykoli-, manteli- ja PHA-happoja hoitaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, tasoittaa epätasaista pigmentaatiota ja minimoi pintajuonteita ja ryppyjä. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta käytetään varovaisesti herkällä ja reaktiivisella iholla.

Käyttö:

  • Levitä ACTIVATOR PAD koko kasvoille, mutta varovaisesti silmänympärysiholle ja huulten alueelle. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia
  • Levitä NEUTRALIZER PAD hoidettavalle alueelle. Huuhtele huolellisesti vedellä. Tarkkaille ihoa koko käsittelyn ajan. Jos ärtymystä ilmenee, lopeta NEUTRALIZER PADin käyttö
  • Käytä enintään 2 kertaa viikossa ihon sietokyvyn mukaan. Jos iho ärtyy, käyttöväliä harvennetaan

INCI: Activator Pad Ingredients: Aqua/Water/Eau, Mandelic Acid, Glycolic Acid, Gluconolactone, Ammonium Hydroxide, Arginine, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Bisulfite, Chlorphenesin, Methylparaben.

Neutralizer Pad Inci: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Bicarbonate, Glycine, Benzalkonium Chloride.

BACK