Asiakaspalvelu: [email protected]

Lashlovers Beauty Wash 100ml

19,90 

Tehokas ja hellävarainen Beauty Wash -puhdistusgeeli on kehitetty erityisesti ripsienpidennysten puhdistamiseen. Tuote on hajusteeton ja valmistettu Suomessa.

Varasto loppu

Jaa tämä kavereillesi

Kuvaus

TEHOKAS JA HELLÄVARAINEN

Ainutlaatuinen Lashlovers Beauty Wash -puhdistusgeeli muodostaa veden kanssa vaahdon, joka puhdistaa tehokkaasti pienimmätkin ripsien väliin jääneet epäpuhtaudet. Samalla geeli puhdistaa epäpuhtaudet ja meikin koko kasvoilta. Tuote soveltuu käytettäväksi normaalille ja sekaiholle.

PUHTAAT RIPSET = KAUNIIT RIPSET

Ihosta kertyy ripsien tyveen ja väleihin epäpuhtauksia, kuten rasvaa, talia ja meikin jäämiä. Epäpuhtaudet voivat heikentää ripsienpidennysten kestävyyttä ja altistaa tulehduksille. Ripsien ja koko kasvojen huolellinen pesu aamuin illoin onkin ensiarvoisen tärkeää. Peseminen ei heikennä oikein toteutettujen ripsienpidennysten kestävyyttä, vaan auttaa niitä kestämään kauniina kauemmin ja tekee ripsienpidennysten huoltamisesta helpompaa ja nopeampaa. Puhdistuksen jälkeen ripsienpidennykset on hyvä harjata muotoonsa tarpeen mukaan.

NÄIN KÄYTÄT LASHLOVERS BEAUTY WASH -PUHDISTUSGEELIÄ:

Kostuta kädet ja kasvot vedellä. Jätä kämmenen pohjalle pieni määrä vettä ja annostele lisäksi herneen kokoinen määrä tuotetta. Vaahdota vesi ja geeli pehmeäksi vaahdoksi hieromalla käsiä yhteen nopein liikkein. Puhdista ripset hieromalla vaahtoa kevyin, pyörivin liikkein silmäluomille silmien ollessa suljettuina. Puhdista vaahdolla myös muu kasvojen alueen meikki. Huuhtele runsaalla vedellä.

OHJEITA RIPSIENPIDENNYSTEN KÄYTTÄJÄLLE

• Saavu ripsien asennukseen ja ripsihuoltoon huolellisesti puhdistetuilla ripsillä. Vältä ripsien kastelemista juuri ennen huoltoa.
• Pese ripset päivittäin vedellä ja Beauty Wash -puhdistusgeelistä ja vedestä muodostetulla vaahdolla.
• Pesun jälkeen painele ripset kevyesti kuiviksi. Vältä ripsien hankausta ja hieromista.
• Harjaa ripset tarvittaessa. Oikea tapa harjata ripset on yläkautta pyörittäen ripsiharjaa kevyesti tyvestä pois päin.

Beauty Wash löytyy myös vaahtomaisessa muodossa.

Beauty Wash vaahto tilattavissa täältä

Tutustu tuotteeseen ja ripsien oikeaoppiseen puhdistamiseen valmistajan sivustolla: https://www.lashlovers.fi/page/29/ripsien-puhdistaminen-ja-kotihoito

Saatat myös pitää...

  • Lashlovers Beauty Wash Vaahto 150ml

    29,90  Lue Lisää
BACK