Asiakaspalvelu: [email protected]

Pure Beauty Youth Booster Serum 30ml

28,90 

Seerumin säännöllinen käyttö auttaa ylläpitämään ihon nuorekkuutta ja tekee ihosta kauniin ja hyvinvoivan.

Varasto loppu

Jaa tämä kavereillesi

Kuvaus

Pure Beauty Youth Booster kevyt geelimäinen seerumi sisältää ikääntyvän ihon superraaka-aineita kuten juonteita silottavaa fermentoitua riisivettä, ihoa vahvistavia peptidejä sekä korkean antioksidanttipitoisuuden omaavaa suomalaista ruusunjuurta.

Antioksidantit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat iholle ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.
Seerumin säännöllinen käyttö auttaa ylläpitämään ihon nuorekkuutta ja tekee ihosta kauniin ja hyvinvoivan.

Käyttö: Levitä aamuin illoin puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen, ennen voidetta/öljyä.

Vaikuttavat aineet:

Fermentoitu riisivesi: Sisältää runsaasti antioksidantteja, B- ja E-vitamiineja sekä mineraaleja. Kiihdyttää soluaineenvaihduntaa, supistaa ihohuokosia, silottaa juonteita sekä kirkastaa ja napakoittaa ihoa.
Peptidit: Peptidit koostuvat aminohapoista ja ovat ihoidenttisiä aineita. Siksi ne ovat hellävaraisia mutta tehokkaita ihon uudistajia ja juonteiden häivyttäjiä.
Ruusunjuuri: Kasvin korkea antioksidanttipitoisuus suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta (mm. UV-säteet ja ilmansaasteet) jotka aiheuttavat iholla ikääntymisen merkkejä. Ruusujuuri on hyvin siedetty ja sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

Ainesosat: SACCHAROMYCES/RICE FERMENT FILTRATE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, PENTYLENE GLYCOL, RHODIOLA ROSEA ROOT EXTRACT, HYDROLYZED RICE PROTEIN, GLYCERIN, AQUA, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, XANTHAN GUM

BACK