fbpx
Asiakaspalvelu: [email protected]
20 %

Lakka-Tyrni Hyaluronihapposeerumi 30ml

Alkuperäinen hinta oli: 38,00 €.Nykyinen hinta on: 30,40 €.

Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihoa napakoittava kasvoseerumi.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Lakka-Tyrni Hyaluronihapposeerumi on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihoa napakoittava kasvoseerumi. Sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa ja antioksidanttista lakan ja tyrnin marjauutetta sekä jojobaproteiinia, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti.

Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää ihon luonnollista täyteläisyyttä. Lakan ja tyrnin marjauutteet tuovat iholle A-vitamiinin esiastetta ja C-vitamiinia, jotka uudistavat ja suojaavat ihoa. Jojobaproteiini on kasvipohjainen proteiini, joka tuo iholle sen tarvitsemia rakennusaineita.

Hyaluronihappo on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, erittäin tehokas kosteuttaja ja humektantti. Sillä on tärkeä rooli ihon täyteläisyyden ja kimmoisuuden ylläpidossa. Hyaluronihappoa esiintyy iholla luonnostaankin, mutta sen määrä vähentyy ikääntyessä ja iho menettää luonnollista kimmoisuuttaan. Hyaluronihappo tuo iholle nuorekasta täyteläisyyttä. Sen vaikutukset perustuvat sen kykyyn sitoa tehokkaasti kosteutta

Käyttö:

Levitä pieni määrä puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin. Lisää iholle seerumin jälkeen kasvovoidetta tai kasvoöljyä.

Ainesosat:

Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Hydrolyzed Jojoba Protein, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid

 

BACK