Asiakaspalvelu: [email protected]
30 %

Ziaja Acai Berry Lahjapakkaus

27,90  19,55 

Kaikenikäisille

Acai-marjauute suojaa ihoa ilmansaasteilta

E-vitamiini ravitsee ihoa

Hyaluronihappo kosteuttaa

Varastossa

Jaa tämä kavereillesi

Kuvaus

Ziaja Acai Berry Lahjapakkaus sisältää:

  • Kiinteyttävä seerumi kasvoille ja kaulalle 50ml

Antioksidanttinen tehotiiviste on kasvojen pelastus ikääntymisen ensimerkkejä, älylaitteiden käytön aiheuttamia ”teknokaula”-juonteita ja ilmansaasteita vastaan. Acai seerumi silottaa, tehokosteuttaa ja vahvistaa ihoa sekä rauhoittaa ihon punoitusta ja tasoittaa ihon sävyä. Tuloksena terveen ja kuulaan näköinen iho. Tuote sopii myös meikinpohjustukseen.

  • Kasvovesisuihke 200ml

Hyaluronihappoa sisältävä kasvovesisuihke ikääntymisen ensimerkkejä ja ilmansaasteita vastaan. Kasvovesisuihke raikastaa ja kosteuttaa ihon. Kasvovesisuihketta voi käyttää pitkin päivää virkistämään kasvojen ihoa. Raikas marjainen tuoksu.

  • Suihkusaippua-vartalovoide 300ml

Kosteuttava in-shower vartalovoide ikääntymisen ensimerkkejä ja ilmansaasteita vastaan. Sisältää sekä suihkusaippuan että vartalovoiteen ominaisuudet. Tuote jättää ihon pehmeäksi sekä parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Hoitavat ainesosat uudistavat ihoa.

  • Kosteuttava vartalomousse 200ml

Unelmankevyt ja kosteuttava vartalomousse silottaa ja pehmentää ihoa. Bergamotin ja salvian tuoksut hemmottelevat aisteja. Hyvin levittyvä vartalomousse imeytyy nopeasti ihoon.

BACK