fbpx
Asiakaspalvelu: [email protected]

BTB13 Clarifying Toner – Kasvovesi 250ml

29,80 

Hoitovesi rauhoittaa ihoa, palauttaa sen luonnollisen kosteustasapainon ja viimeistelee ihon puhdistamisen. Vähentää bakteerin kasvua ihossa.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

BTB13 Clarifying Toner – Kasvovesi on kosteuttava ja tasapainottava hoitoneste seka-, rasvaiselle ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle.

Hoitovesi rauhoittaa ihoa, palauttaa sen luonnollisen kosteustasapainon ja viimeistelee ihon puhdistamisen. Sisältää BTB13TM-yhdistettä, joka puhdistaa ihosoluja ja vähentää bakteerin kasvua ihossa yhdessä prebioottien kanssa. C- ja B-vitamiinit kirkastavat, kosteuttavat ja vahvistavat ihoa.

Käyttö:

  • Taputtele hoitovettä käsin puhtaalle iholle, kasvoille, kaulalle ja rintakehälle niin monta kerrosta, kuin iho tarvitsee
  • Viimeistele hoito ihon tarpeen mukaisella BTB13-seerumilla ja -hoitovoiteella

Ainesosat: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Propanediol, Glycerin, BTB13TM (Orotic Acid, l- Carnitine), Hyaluronic Acid, Trifolium Pratense Extract, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Ascorbic Acid, Panthenol, Allantoin, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Mentha Piperita Oil

BACK