fbpx
Asiakaspalvelu: [email protected]

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröimistä. Emme koskaan pyydä eikä tallenna asiakkaan pankkiyhteystietoja ja luottokorttitietoja.

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

REKISTERINPITÄJÄ

SUOMEN KOSMETOLOGIKAUPPA
Y-tunnus 2695342-4
www.kosmetologikauppa.fi
Ruoholahdenkatu 14
00180 Helsinki

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Suomen Kosmetologikauppa (www.kosmetologikauppa.fi) verkkokaupan asiakasrekisterin tietoja käytetään asiakkaiden tilausten käsittelyyn, arkistointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen, markkinointiin ja tarvittaessa kadonneiden pakettien löytämiseen.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilön etu- ja sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja tiedot käsitellyistä tilauksista.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan käyttäjästä vain ne tiedot mitä käyttäjä ilmoittaa verkkokauppaa käyttäessään.

TIETOJEN LUOVUTUS

Suomen Kosmetologikauppa ei luovuta rekisterin henkilötietoja kolmansille osapuolille. Rekisteröityneen henkilön tiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Tilausrekisteri on tallennettu rekisterinpitäjän palvelimelle joka on suojattu palomuurin avulla. Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia.

REKISTERÖIDYN KIELTO-OIKEUS

Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käyttämästä häntä koskevia tietoja suoramainonnan, etämyynnin, markkina- ja mielipidetutkimuksia varten. Kielto tulee osoittaa rekisterinpitäjälle kirjallisesti.

ITSEÄ KOSKEVIEN TIETOJEN TARKASTUS-OIKEUS

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennettuja itseään koskevia tietoja ja saada niistä kopion. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisterinpitäjälle.

BACK