fbpx
Asiakaspalvelu: [email protected]

BTB13 Medical Scar Cream – Arpivoide 30ml

39,90 

BTB13 Medical Arpivoide on tarkoitettu haavojen ja arpien hoitoon, arpien ehkäisyyn, akne- ja raskausarpien hoitoon, laserin ja kirurgisen toimenpiteen jälkihoitoon, mikroneulauksen ja hapotuksen jälkihoitoon, kutinaan ja auringonpolttamalle iholle sekä herkälle iholle. Edistää ihon paranemista ja vähentää tulehdusta.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

BTB13 Medical Arpivoide on kehitetty arpien ehkäisyyn ja hoitoon. Sopii myös mikroneulauksen, laserin ja kirurgisen toimenpiteen jälkihoitoon. BTB13™ on tieteeseen perustuva patentoitu suomalainen innovaatio, joka korjaa ja uudistaa ihoa.

Käyttö: Levitä voidetta hoidettavalle alueelle 2-4 kertaa päivässä yhdessä BTB13 Medical Seerumin kanssa.

Ainesosat: Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Squalane, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Stearic Acid, Decyl Cocoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, BTB13™ (Orotic Acid, L-Carnitine), Hyaluronic Acid, Ceramide NP, Panthenol, Tocopherol, Hydrolyzed Rice Protein, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Magnesium Ascorbyl Phosphate, Isocetyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin *Extracted to water (Aqua)

BACK