fbpx
Asiakaspalvelu: [email protected]

Ekopharma Vadelma Kasvovesi 250ml

24,90 

Tehokosteuttava kasvovesi joka sopii kaikille ihotyypeille. Viimeistelee puhdistuksen, kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa seerumia imeytymään ihoon.

Kuvaus

Ekopharma Vadelma Kasvovesi on koivunmahlapohjainen kasvovesi joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja lisää ihon kimmoisuutta.

Vadelmavesi on täynnä ihoa heleyttäviä ja suojaavia antioksidantteja ja vitamiineja. Tupasvilla ja suomalainen koivusokeri sitovat ihoon runsaasti kosteutta. Virkistävä ja ihoa täyteläistävä kasvovesi sopii viimeistelemään ihonpuhdistuksen ja tuomaan lisää kosteutta ihoon. Sopii myös kosteussuihkeeksi meikin päälle päivän aikana.

Käyttö: Suihkuta suoraan iholle silmät suljettuina tai pyyhi kasvot, kaula ja dekoltee kasvoveteen kostutetuilla vanulapuilla. Voit lisätä kasvovesikerroksia niin monta kuin iho tarvitsee. Ravistettava ennen käyttöä.

Ainesosat: Betula Pendula Sap (Koivu/Birch), Rubus Idaeus Fruit Water (Vadelma/Raspberry), Aqua, Glycerin, Propanediol, Xylitol, Rubus Idaeus Fruit Extract (Vadelma/Raspberry), Eriophorum Spissum Flower/Stem Extract (Tupasvilla/Cottongrass), Sodium PCA, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-4 Cocoate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-6 Ricinoleate, Phenethyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed (Appelsiini/Sweet Orange), Parfum (Natural), Benzyl Salicylate*, Limonene* *Natural component of essential oils

BACK