fbpx
Asiakaspalvelu: [email protected]

Unna Nordic Tyyni Rauhoittava Hoitovesi 100ml

29,00 

Rauhoittava ja kosteuttava hoitovesi herkälle, kuivalle ja ärtyneelle iholle. Sisältää kosteuttavaa koivunmahlaa ja mesimarjaa sekä ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa kauraa.

Kuvaus

Unna Nordic Tyyni Calming Toner on rauhoittava hoitovesi herkälle, kuivalle ja ärsyneelle iholle. Sisältää kosteuttavaa koivunmahlaa ja hoitavaa kauraa.

Tyyni-hoitovesi on rauhoittava ja kosteuttava hoitovesi herkälle, kuivalle ja ärtyneelle iholle. Hoitovesi sisältää kosteuttavaa koivunmahlaa ja mesimarjaa sekä ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa kauraa. Se sisältää myös prebiootteja, jotka tukevat ihon mikrobiomin toimintaa eli ravitsevat ihon omia hyviä bakteereja. Tyyni-hoitovesi rauhoittaa tehokkaasti myös tulehtunutta ihoa, hillitsee punoitusta ja auttaa vahvistamaan reaktiivista ihoa. Tyynissä on mieto, raikas tuoksu.

Valitse Tyyni, kun tarvitset kasvoveden herkän ihon päivittäiseen hoitoon ja kaipaat iholle rauhoittavaa, lempeää kosteutusta. Tyyni rauhoittaa kuivuudesta ja ympäristön rasituksesta kärsivää ihoa, vahvistaa ohutta ihoa ja tuo sille vastustuskykyä. Sopii myös kerroskosteutukseen ja lisäkosteuttajaksi kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Levitä 3 tippaa hoitovettä puhtaalle iholle käsin. Tuotetta voi kerrostaa 2-7 kertaa, joten kosteuttavuutta ja hoitavuutta voidaan säädellä yksilöllisesti kunkin ihon tarpeiden mukaan. Hoitoveden paikka ihonhoitorutiinissasi on puhdistuksen jälkeen, ennen seerumia ja kasvovoidetta.

Ainesosat: Betula Pendula Sap, Glycerin, Inulin, Avena Sativa Kernel Extract, Rubus Arcticus Fruit Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium PCA, Biosaccharide Gum-1, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Sodium Gluconate, Aqua, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Parfum, Boswellia Carterii Gum Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Picea Mariana Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Linalool, Limonene, Geraniol

BACK